Monday, 26 September 2016

Assalamualaikum semua sahabat2 blog ^_^

Assalamualaikum.

apa khabar semua rakan blogger? wahh.. lama bebenar tak update blog ni. rindu yang teramat sangat.
Alhamdulillah.. malam ni berkesempatan nak berblog. dapat update satu pun jadi la kan?
alahai.. rindu sangat sangat. ^_^

almost 3 bulan lebih rasanya tak update. since tunggu masa nak deliver baby hari tu.. syukur Alhamdulillah fizah dah selamat lahir kan baby girl 2.7.2016, 2.79kg. sekarang baby pun dah nak masuk 3 bulan.

sekejap je masa berlalu kan?
tempek pic sekeping kat bawah ^__^


baby fizah.. "nurhumaira" :)

minggu depan humaira dah masuk tiga bulan. ke klinik lagi la, cucuk dan timbang. berapa la agak nya berat humaira sekarang kan? dah semakin semangat ummi tengok. umur sebulan berat 3.5kg, dua bulan 4.45kg. tiga bulan? emm. tak leh nak agak berapa.hehe 

apapun janji anak ummi ni sihat dan membesar dengan baik, jadi anak solehah ummi ayah. In Sha Allah. aminn..

setakat ni jela dulu berblog malam nim. lain hari nanti fizah akan berblog lagi. In Sha Allah.

selamat malam semua. semoga kita tergolong dalam orang orang yang beriman.
jangan lupa sebelum tidur baca:
surah al fatihah, 3 qul, ayat qursi dan doa tidur yer. ;)

6 comments:

  1. TAHNIAH..PATUTLAH LAMA CUTI BLOGGING ...COMELNYA BABY HUMAIRAH..BAIK2 JAGA DIRI N BABY YA.

    ReplyDelete
  2. comelnya humairah.. sedap nama... smoga mbesar dgn sihat dan jd anak solehah yea.. amin

    salam perkenalan mama humairah :)

    Suis Rahsia Yang Dapat Menghentikan Tangisan Bayi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear.. amin..
      salam perkenalan :)

      Delete