Friday, 13 November 2015

Set penjagaan rambut prosante shaklee

Assalamualaikum..


Set penjagaan rambut ProSante Shaklee ni ialah ia merupakan produk nutrisi rambut yangfleksibel mengikut keperluan rambut setiap individu. Ianya bebas bahan kimia yang merbahaya dan selamat untuk kegunaan manusia dan alam sekitar.

Terdapat kajian secara klinikal telah menunjukkan set penjagaan rambut Prosante ini mampu membantu mengurangkan masalah rambut gugur sehingga 65% dalam masa 3 bulan dan 46% daripada mereka yang menggunakannya memperolehi rambut yang lebih lebat dalam masa 1bulan!

Apa yang terkandung dalam set penjagaan rambut Shaklee Prosante?

1. Nourishing Scalp Treatment 59ml


Merupakan produk berbentuk serum rambut yang paling penting dalam sistem penjagaan rambut ProSante yang mengandungi Scalp Health Complex eksklusif Shaklee pada tahap yang paling tinggi.Ia terbukti mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat malah melebat dan menguatkan rambut secara semulajadi. 

Mengandungi vitamin antioksidan A & E dan juga koenzim Q10 melindungi kulit kepala anda dari kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran. Ia bertindak membekalkan ruang yang optimum pada rambut. Formula tanpa bilas memudahkan untuk digunakan. Tambah pula ia tidak menjadikan rambut melekit dan berminyak.

2. Revitalizing Shampoo 296ml

Humektan bertindak bagi melicinkan kutikel dan melebatkan rambut.
Sistem pembersih yang lembut dan berpaten ini membantu menyegarkan dan menyeimbangkan kelembapan kulit kepala dan rambut tanpa terlalu melembapkan atau mengeringkan.

3. Purifying Shampoo 296ml


Membersih dengan menyeluruh, menyingkirkan sisa-sisa produk fesyen rambut, pengumpulan mineral dan bahan-bahan tercemar dari persekitaran. Mengekalkan keseimbangan lipid dan lembapan semulajadi serta tidak melunturkan warna rambut. Ideal untuk mengawal lapisan kulit kepala yang sihat malah menjadikan rambut bebas kelemumur..

4. Replenishing Conditioner 296ml


Pelembap yang pekat bagi rambut yang berkilat dan lembut. Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut yang bercabang. Di samping menguatkan rambut dengan protein dan humektan yang berasal dari alam semulajadi.

5. Lightweight Conditioner 296ml


Melicinkan dan melembatkan rambut tanpa kesan melekitMengembalikan elemen struktur rambut supaya ia kelihatan lebat, sihat dan berkilatMenghilangkan kesan statik agar rambut mudah digayakan dan diurus

5. Long Lasting Finishing Spray 237ml


"Medium Hold" membantu memastikan agar gaya rambut tidak berubah. Memberikan perlindungan UV buat rambut dan menguruskan rambut kerinting halus dan rambut yang mudah kusut.

Bagaimana cara atau panduan penggunaannya? Anda boleh rujuk jadual di bawah sebagai panduan.

Image result for shaklee independent distributor


Berminat?? Anda boleh la hubungi & whatsapp fizah yer.. :)

"KECANTIKAN & KESIHATAN ADALAH MILIK KITA BERSAMA"
NORHAFIZAH MOHAMAD
Agen SHAKLEE area PAKA, KERTIH, DUNGUN  TERENGGANU DARUL IMAN.
H/P : 014-7937312
Email : fififizah66@gmail.com
Ig       : @fififizah_pearl

2 comments: