Monday, 16 November 2015

Set Bersalin Terbaik Shaklee..!

Assalamualaikum..

Apa khabar semua? harap semua sihat sihat yer.. Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi masih lagi dapat menulis blog pagi ni..

Bagi yang tengah preggy & yang tengah berpantang.. bagaimana dengan pilihan set berpantang anda??


wpid-berpantang-secara-moden-dengan-shaklee.jpg

KORANG TAU TAK ?? badan lebih bertenaga dengan Set Berpantang Shaklee..
moh kita tengok set berpantang Shaklee


Ini set berpantang optimum, vitamin ini boleh bertahan sehingga 4-6 bulan. Energizing Soy Protein (ESP) dan Ostematrix untuk kegunaan 1 bulan lebih.
Jika ibu ada kekurangan bajet, jangan risau, ibu tetap boleh mendapat manfaat dari Set Berpantang Asas Shaklee.
image
Set berpantang lebih kurang sama dengan set hamil Shaklee.. time hamil, badan terasa sangat la bertenaga, tidak mudah letih, mood pun ceria je.. 

Set Bersalin Shaklee diakui dapat memenuhi keperluan ibu berpantang bagi tujuan pemulihan dalaman yang optimum selepas bersalin. Selain itu, Set Bersalin Shaklee juga adalah Set Bersalin yang menjimatkan bagi ibu-ibu kerana ia bukan sahaja untuk kegunaan semasa berpantang, TETAPI ia juga boleh dimulakan semasa kehamilan dan diteruskan selepas berpantang. 

Ini bermakna kegunaannya tidak terhad semasa berpantang sahaja. Set yang boleh digunakan sepanjang masa adalah sangat berbaloi untuk wang dan juga kesihatan ibu-ibu semua.



Image result for shaklee independent distributor


Berminat?? Anda boleh la hubungi & whatsapp fizah yer.. :)


"KECANTIKAN & KESIHATAN ADALAH MILIK KITA BERSAMA"
NORHAFIZAH MOHAMAD
Agen SHAKLEE area PAKA, KERTIH, DUNGUN  TERENGGANU DARUL IMAN.
H/P : 014-7937312
Email : fififizah66@gmail.com
Ig       : @fififizah_pearl

No comments:

Post a Comment