Saturday, 21 November 2015

Seminar Kesihatan di GRAND PUTERI HOTEL, KUALA TERENGGANU

Assalamualaikum..  

wellness talk yang berlangsung 3 hari yang lepas.. baru sempat nak update lam blog.hehe
Alhamdulillah akhir nya sampai jugak kat sana dan berpeluang datang secara PERCUMA. 




Dapat dengar talk secara PERCUMA n BONUS  Tips Penjagaan Kulit & Demo Cara Facial yang Betul.

BERUNTUNG KAN?? ^_^

Cantik sangat sangat kulit muka pakar Nutritionist, Sarah.. time dia talk, mata nim haa tak berkelip tengok dia.. Subhanallah cantik sangat. tak payah make up tebal tebal..nampak neutral je.

Majlis berjalan dengan lancar selama 1 jam setengah.. tu pun rasa macam tak cukup je masa.. x puas duk dalam majlis ilmu ni.. n sharing ilmu sama-sama..

...sumberinspirasi...

No comments:

Post a Comment