Sunday, 29 November 2015

Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

Assalamualaikum.. jom sama sama join GA Hasrulhassan.com
HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower
"Mula mula follow kalau tak silap sebab fizah ada join segmen.. lepas follow tu, baru la review rupanya blog beliau ni memang terkenal.ehehe.
Fizah terus je follow sebab banyak info mcm mana nak berjaya, macmana dapatkan side income dengan blogging.. 
Banyak info info yang dikongsikan,langsung x kedekut ilmu.. dan fizah harap dapat masuk dalam bloglist beliau.. ^_^

harap jugak nanti akan menjadi seperti beliau, berkongsi tips dan tunjuk ajar kepada semua.."



boleh klik banner di atas bagi yang nak join yer,.

TAMAT : 30 NOVEMBER 2015

10 comments:

  1. balas kunjungan.. hehe best of luck too :)

    ReplyDelete
  2. Salam Fifi .. Akk singgah sini dari GA yang sama..All the best & good luck ..
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    Nak follow tapi butang follow plak takde..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis..sory yer, button follower tu hilang..xtau ke mne..ehhe

      Delete
  3. Singgah bw kat sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    ReplyDelete
  4. all the best ye
    membalas kunjungan daripada segmen yang sama =)

    ReplyDelete
  5. good luck.. Insya Allah kalau ada rezeki terpilih sebagai salah seorang pemenang

    ReplyDelete