Thursday, 29 October 2015

Testimoni HerbLax Atasi masalah Sembelit

Assalamualaikum,,.

Sembelit? memang tak best sangat kn..makan tapi tak membuang.. paling tak best duk berkumpul dalam usus kita.. sebab tu perut kite cepat je buncit.

Petang ni fizah nak share testimoni Herb Lax.. 


Adik ni memang ada masalah sembelit serius jugak la.. sampaikan dua tiga hari pun tak membuang.. fizah pun suggest la ambil suplemen Herb Lax..

Sekali makan, esokkan nya pagi lagi dah membuang.. baru jew amal dalam dua minggu..
4 biji selepas makan malam selang dua hari n minum air masak 2-3 liter sehari.

Alhamdulillah.. kesan yang amat positif,, Adik ni punya la hepi. makan jew terus membuang tak macam sebelum ni.. walaupun ada jugak skip tapi hari-hari tetap membuang.. 

yang paling best seluar raya sebelum ni dah boleh pakai balik.. tak sangkut da kat perut..
perut pun dah lega, tak buncit macam sebelum ni..
Alhamdulillah syukur..

FUNGSI HERB-LAX

  • Bersihkan najis yang tersekat
  • Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
  • Mengempiskan perut
  • Meningkatkan pengaliran darah
  • Memberi kepejalan pada perut
  • Membentu mengurangkan masalah sembelit




Image result for shaklee independent distributor


Berminat?? Anda boleh la hubungi & whatsapp fizah yer.. :)

"KECANTIKAN & KESIHATAN ADALAH MILIK KITA BERSAMA"
NORHAFIZAH MOHAMAD
Agen SHAKLEE area PAKA, KERTIH, DUNGUN  TERENGGANU DARUL IMAN.
H/P : 014-7937312
Email : fififizah66@gmail.com
Ig       : @fififizah_pearl



4 comments:

  1. SALAM JUMAAT FIFI...TESTIMONI YG BOLEH DIPERCAYAI TU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam sis.. testimoni dr yg trdkt..ayt pon pure ganu. :)

      Delete
  2. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2015/10/jom-sembang-blogger-hari-2-bersama-44.html

    Jom singgah s3mbang

    ReplyDelete