Monday, 28 September 2015

Yess..!! Dah jd ahli SHAKLEE

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah masih lg berkesempatan berblog ni.. hehe
Alhamdulillah akhirnya 25/9/2015 SAH menjadi jd ahli SHAKLEE.. berbulan bulan jgk la menunggu saat ni.. yela nak masuk nya senang tapi tula byk kekangan nya..

semalam barang pon dah sampai..
buat balik rumah kotak tu.. hubby tengok punya la dia terkejut.. siap bersoal lagi, beli apa nya dgn shaklee??? banyak benar la borong nya.. ahha

dia punya la suspicious nk tau jugak menda apa ada kt dalam nim..
siap ambil kotak letak kt depan.. disuruh buka lg hah... hhaaahaa.. lucu tgk gelagat hubby..



ni la barang nya.. kotak je besar kn,hehe

Dengan harga ahli + pulak dengan satu pembelian mana mana vitamin dapat percuma Vita-lea.. syokk jekan?? huhuu

Nk beli untuk diri sendiri lg la senang..dah jth cinta sgt sgt dgn SHAKLEE ni..
start dr kenalan office jgk la..

TQ ye Puan Wawa.. :)

Sebab kegigihan dia la fizah try.hehe.. sblm nim pernah dengar, tp buat tak tahu je. yela tak dengar sendiri kn product nim mcm mana kan.. jumpa je kak wan, bnyak dia explain sal SHAKLEE.. dekat dia la fizah tanya mcm mcm n dia guide fizah cara makan semua.. TQ.. (^_^)

Image result for shaklee independent distributor

"KECANTIKAN & KESIHATAN ADALAH MILIK KITA BERSAMA"
NORHAFIZAH MOHAMAD
Agen SHAKLEE area PAKA, TERENGGANU DARUL IMAN.
H/P : 014-7937312
Email : fififizah66@gmail.com

4 comments:

  1. Tahniah Fifi..Alhamdulillah bersama keluarga shaklee akhirnya..:) ..Aminn.

    ReplyDelete
  2. tahniah...boleh tambah pendaopatan kan.

    ReplyDelete