Wednesday, 20 May 2020

Resepi dan Testimoni Performance Lemon Lime

Resepi Performance Drink Lemon Lime Ice Blended. 

Wowww! Dengar ice blended pun dah tak tahan duk telan air liur kan. Lagi lagi tengah musim panas ni. Hehe

Bulan puasa pun, lepas berbuka rata rata nak kan air sejuk. Betul kan? 

Joms la variasikan pelbagai resepi Performance kat rumah dengan resepi kat bawah ni. 

RESEPI PERFORMANCE LEMON LIME ICE BLENDED 




Tak percaya betaoa best nya air ni meh kita tengok testimoni yang dah amalkan performance drink lemon lime ni. 

TESTIMONI PERFORMANCE DRINK LEMON LIME

Testimoni 1: Badan rasa bertenaga dan kulit tak kering lagi. 

Testimoni 2: Tidak rasa dahaga dan badan bertenaga walaupun berpuasa. 

Testimoni 3: Kekal cergas walaupun 1 jam bersenam. 
Testimoni 4 : Badan segar dan tidak mengantuk, kurang rasa haus Di bulan puasa. 
Testimoni 5 : Badan bertenaga macam tak puasa dan tak rasa penat berjalan 1km.

Alhamdulillah x3, syukur sangat. Yang merasai pasti akan repeat lagi. 

Best sangat tau. Di bulan puasa tenaga bertambah walaupun tengah puasa. Boleh rebut peluang tambah dan pulun buat ibadat serta mengaji Al quran. Alhamdulillah. 
Next
This is the most recent post.
Older Post

0 Comments:

Post a comment