Tuesday, 23 February 2016

CARA TEBUS CASH VOUCHER ZALORA

Assalamualaikum..


Alhamdulillah, first rime dapat invitation dari ZALORA.. untuk publish article kat blog fizah..
settle publish terus je ZALORA bg CASH VOUCHER. seronok,,! Rezeki anak kot.. ^_^

yelaa boleh shopping kat ZALORA.. mujurla sebelum tu dah tangok sini cara cara tebus voucher.. tak la tertanya tanya nak buat camne kan? Alhamdulillah.. settle buat pilihan mana yang berkenan, terus jew proceed order, n ari ni dah selamat sampai pun barang nya..

memang terbaik la services ZALORA n services daripada GDEX. dalam masa satu hari je barang da sampai.. FAST DELIVERY!


meh fizah share jugak kat sini cara nak tebus Voucher daripada ZALORA.

Boleh juga baca dibawah ni ye. Rupa-rupanya, kita just boleh guna harga below pada voucher dan hanya brand yang terpilih sahaja. Barang yang ada discount tak boleh yer..

Disaat aku tak ada duit nak shopping, cuma mampu tengok dan scroll outfit dekat Lazada, Go Shop lepas tu Zalora dan alhamdulillah aku dapat satu task yang menarik untuk blog aku. Jadi aku terus terima offer tu. Orang kata rezeki blog jangan ditolak. Aku ambil masa 2 hari untuk siapkan entry tu. Bukan susah pun, cuma perlu draft dan tunjuk dekat pihak Zalora barulah boleh publish.

Lepas dah selesai publish semua, aku dapat lah sedikit reward berupa 1 voucher RM100 dari Zalora. Uishh, dah lah aku memang kepingin nak shopping sekarang. Cuma tak ada duit je nak pergi shopping. Alang-alang dah dapat voucher ni aku pun apa lagi, seronok lah shopping. Dengan RM100 tu aku beli 3 barang. Aku nak jugak cukupkan RM100 tu. Terbukti kata orang, women power in shopping. Aku boleh cukupkan RM 100 tak lebih tak kurang. Tepat RM 100. Haa, power tak aku?

Ok, kalau dah dapat voucher ni kadang-kadang orang pening jugak, mesti orang akan fikir kena guna duit kita sendiri jugak walaupun sikit. Orang akan fiki ni cuma trick Zalora nak bagi orang beli barang dia lepas tu kena tambah duit. Tak sebenarnya. Tak perlu pun keluarkan duit kalau dapat voucher percuma.


CARA-CARA TEBUS VOUCHER ZALORA. 

First sekali mestilah kena pilih apa yang korang nak. Dah settle puas hati, proceed pembelian tu. Tekan check out. lepas tu ..


Bila nak proceed dia ada keluar macam ni. Have a gift or code promo tu. Klik heretuu. 


Lepas tu masukkan code voucher dekat ruang enter coupon code tu. then klik applylah.


Lepas dah keluar macam ni maknanya dah settle lah shopping korang. Haaa tengok tu tepat-tepat RM100. Tak bazirkan sikit pon voucher yang diberi. Untuk pengetahuan semua, Zalora menawarkan penghantaran percuma dengan pembelian sebanyak RM75 dan keatas.


Alhamdulillah dah selesai shopping aku. Sekarang cuma perlu tunggu barang sampai ja. Tak sabar nya dapat barang barang tu. Terima kasih Zalora sebab bagi Voucher percuma. Lepas ni nyiru aku tadahkan untuk bekerjasama dengan Zalora lagi.

4 comments:

  1. waaah...shaz pulak hari tu.beli kasut nike...tp tambah duit sikit lah..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan?eehe. fizah cukup ckup abs voucher tu.hihii..

      Delete
  2. TAHNIAH DPT REZKI VIA ZALLORA.

    ReplyDelete