Wednesday, 6 January 2016

Nurse puji sebab HB cantik.. !!

Assalamualaikum.. 


set kehamilan Shaklee.. n fizah sendiri juga amalkan.. ^_^




Alhamdulillah.. mula mula ragu jugak, ye la anak first kan. takut nak try.hehee. tapi akhirnya teruskan jugak sebab dah yakin sangat dengan produk Shaklee nim..

Memandangkan fizah dah makan start dari awal, time tu untuk masalah resdung..

sekarang untuk set hamil.. yang best nya, set ni boleh makan sebelum preggy n selepas preggy pun leh continue lagi.. takla membazir kan..

Setakat fizah consume set ni, Alhamdulillah terasa sentiasa bertenaga.. selera makan pun ok, berat badan naik pun ok.. kulit pun apatah lagi makin berseri-seri kata budak budak office..hehehe

Yang paling penting HB kita. setakat ni tiga kali check up Alhamdulillah HB ok.. Nurse PUJI lagi tau..hehee.HB fizah around 13..  suka kan bila HB kita mantain jew. kesihatan pun ok. Alhamdulillah dengan izin Allah.. ^_^

Fungsi set hamil Shaklee :

1. Vita-Lea :  Multivitamin dengan iron formula. Demi memastikan sel mendapat semua vitamin penting dalam membentuk organ. Zat besi penting untuk pembinaan darah dan pembesaran janin. Pengambilan Vita-Lea & Multi Vitamin Shaklee secara konsisten dapat membantu si ibu menstabilkan bacaan Hb darah ibu yang hamil.
2. B-Complex : Vitamin ini penting pembinaan sel darah, saraf dan beberapa organ penting janin termasuk tengkorak kepala.
3. Vitamin C : Ia membantu membentuk kolagen dan membantu sistem antibodi
4. Ostematrix @ Kalsium : Ia penting untuk pembinaan sel darah merah serta tulang bayi.

Ibu ibu preggy kat luar sana boleh try consume set hamil ni.. sangat berbaloi, nanti berpantang pun boleh continue.
Jangan risau tau sebab semua vitamin shaklee telah dijalankan secara klinikal. Ramai doktor yang menyarankan ibu2 untuk mengambil vitamin dari shaklee sebagai penyediaan nutrisi yang mencukupi bagi ibu2 hamil.
Fizah sendiri dah merasai nya..

meh tengok testi kat bawah :


Doktor pun sarankan patients consume prosuk Shaklee. ^_^


Image result for shaklee independent distributor


Berminat?? Anda boleh la hubungi & whatsapp fizah yer.. :)





"KECANTIKAN & KESIHATAN ADALAH MILIK KITA BERSAMA"
NORHAFIZAH MOHAMAD
Agen SHAKLEE area PAKA, KERTIH, DUNGUN  TERENGGANU DARUL IMAN.
H/P : 014-7937312
Email : fififizah66@gmail.com
Ig       : @fififizah_pearl

No comments:

Post a Comment