Wednesday, 30 December 2015

Kesan Sampingan Pengambilan SCP(Shaklee Collagen Powder)

Assalamualaikum..




"FOR HEALTHEIR FEELING, MORE YOUTHFUL - LOOKING SKIN"


1. Pipi Menegang

> Malam tadi sebelum tidur.. pekena Collagen Powder Shaklee + ESP + Fresh milk..Then telan Vitamin E..
Bangun pagi ni rasa pipi menegang..lembut, glow pipi i..suka..suka..suka..
Tapak tangan lembut, moist.. en hubby pegang tangan..erm..lembut..yahooo..
Anda semua bila lagi?? - Farah Wahida




2. Tiada Lagi Rambut Gugur 

> Selepas saya minum 3 kotak Collagen Powder Shaklee. Kesannya kepada RAMBUT- sebelum ni setiap kali cuci rambut, rasanya hampir segenggam rambut saya gugur..termasuklah dilantai bathroom..tempat tidur apalagi sewaktu sisir rambut..
Selepas 2 bulan saya consume Collagen..alhamdulillah kesan positif..saya sendiri pun tak perasan mula2, selepas en hubby tegur.."kenapa dah tak banyak rambut mommy gugur sekarang?" ye la, baru ku tahu, semasa cuci rambut dah takde yang gugur, kalau ada pun 2-4 helai je.

Power mata rabun jauh saya pun berkurangan.. dulu 200 kiri kanan, sekarang turun 150..Dulu drive pakai cermin mata, sekarang tidak lagi,, - Sue Supplement Gold



3. Kulit Merekah Hilang

> Bukan saja kulit cantik, tumit pun licin..") - Anisah Hussin



4. Bengkak Susu Walaupun Anak Dah 2 Tahun?

Melampau laa kan, anak umur 2 tahun pun boleh bengkak susu..semuanya gara-gara Collagen & alfalfa. - Wan Fatihanum



5. Jeragat Hilang, Mata Panda Tiada?

Alhamdulillah..selepas 12 hari consume Collagen Powder, saya memang tak perasan apa-apa perubahan, tapi semalam my beloved sister tegur.."ehh, dah tak nampak jeragat arr, mana pergi mata panda?" Dengan Izin Allah, Collagen Powder dah tampakkan hasilnya pada diri saya. - Norasmah Mansor



6. Kulit Licin dan Gebu, Liang Roma Mengecil

Susulan pengambilan Collagen.. kesan jerawat dah takde..LICIN & GEBU..Liang Roma makin mengecil.. Baru pakai 10 sachet..Tak sia-sia grab 2 box Collagen. Alhamdulillah, dipertemukan dengan shaklee.. - Sha Shaaz





7. Blackhead Hilang, Liang Pori Mengecil

Sejak wawa "berCollagen" ni, Blackhead dah takde. Wawa jenis suka picit blackhead tau, tapi dah lama dah tak buat. Hari jumaat hari tu, wawa ngadap cermin nak memicitlah sikit-sikit, sebab gian memicit jerawat datang.keke.. Tapi tak tahu nak picit kat mana, biasa blackhead kat hidung jadi mangsa.. Alhamdulillah, Kulit wawa dah bebas dengan blackhead. 

Korang tahu tak kenapa jadi blackhead?? Ia sebenarnya adalah disebabkan liang pori wajah kita besar dan menyebabkan ia memerangkap udara atau kuman yang tidak bersih sehingga ia memendap ke dalam liang roma kita. Bila ia lama berada dalam liang pori/roma tu, ia akan menjadi color kehitaman. Itulah terjadinya blackhead..


Wawa sendiri dah rasai keberkesanan Collagen Powder ni. Picture before tak de plak nak masukkan. Sebab wawa dah delete semua gambar-gambar lama. Tak sanggup nak tengok dengan kulit yang kusam, jerawat tumbuh melata dan blackhead memenuhi kawasan hidung dan pipi, liang porinya besar sebab bekas jerawat.. Alhamdulillah, sejak wawa mengamalkan supplemen Shaklee, terutamanya COLLAGEN Powder, kulit wawa semakin sekata dan kiang pori mengecil.

Testi daripada Puan Wawa sendiri.. kita macam mana? Best ke tak best dengar?? ^_^
semua nak baiki kulit kan? nak kulit cantik, putih, gebu.. 

boleh dapat kan SCP ni sekarang.. esok last promosi SCP tau.! apa tunggu tunggu lagi..




Image result for shaklee independent distributor


Berminat?? Anda boleh la hubungi & whatsapp fizah yer.. :)





"KECANTIKAN & KESIHATAN ADALAH MILIK KITA BERSAMA"
NORHAFIZAH MOHAMAD
Agen SHAKLEE area PAKA, KERTIH, DUNGUN  TERENGGANU DARUL IMAN.
H/P : 014-7937312
Email : fififizah66@gmail.com
Ig       : @fififizah_pearl

No comments:

Post a Comment