Tuesday, 13 October 2015

TERBAIK OSTEMETRIX SHAKLEE

Assalamualaikum..

Apa khabar semua?? Mudah mudah sihat semua yer.. Meh.. Fizah nak share pasal OSTEMETRIX ni.. supplement yang tersangat BEST..! ^_^

Siapa sini kurang minum susu kalau ada kita sama la yer.. hehehe..
Fizah memang tersangat la kurang susu.. yogurt pun tak makan.. sayur pun kurang.. ehhee ada time ada tu fizah makan. tp rasa nya lebih ke tak ada la..

Sampai ada satu hari tu kan, fizah rasa tak sedap jew badan.. lemah jew.. angkat bahu, betul kan bahu je memang terasa tulang ni bunyi " krrupp..krraapppp" 

cam kelakar kan? tapi risau nya Tuhan jela yang tau.. muda muda lagi tulang dah tak kuat.. 
Nanti kalau dah tua agak nya cam mana la kan??? confirm la lebih dari rapuh lgi..tak nya macam macam penyakit boleh dapat.. 

Hari tu jugak la fizah mengadu la kat officemate fizah ni.. Dia cakap la kita ni kurang kalsium.. memang di akui la kalsium tak cukup sebab tu la tulang tak kuat.. bukan setakat tulang, gigi pun asyik sengal jew.. lama lama boleh nya tertanggal semua la gigi kalau dah gigi kita dah rapuh kan??
  tak terbayang la muda lagi, bila senyum nampak gigi jarang... seram kan? hehee
kita ni nak pakai lama kan? kalu kalsium pun kurang camna lah nak tahan lama.. betul tak??

Kalau dah tak minum susu, dia suggest try supplement OSTEMETRIX ni..



Lepas pada amal makan Oste ni, Alhamdulillah bunyi tulang tu berkurangan.. n fizah continue jew.. Alhamdulillah la.. badan pun jd segar, bangun pagi pun mudah.. 

Tak salah kalau kita ni kurang minum susu, kita cari alternatif lain dengan amal kan supplement supaya badan kita cukup calcium.. dua minggu lepas senggal gigi hilang lepas consume oste ni..



Fizah consume ostemetrix ni 2 biji sebelum tido..

Kesan yang memang awesome gitu.. Alhamdulillah..
Siapa yang mencuba pasti akan merasai kesan nya yang awesome gitu.. ^_^




Image result for shaklee independent distributor


Berminat?? Anda boleh la hubungi & whatsapp fizah yer.. :)

"KECANTIKAN & KESIHATAN ADALAH MILIK KITA BERSAMA"
NORHAFIZAH MOHAMAD
Agen SHAKLEE area PAKA, KERTIH, DUNGUN  TERENGGANU DARUL IMAN.
H/P : 014-7937312
Email : fififizah66@gmail.com
Ig       : @fififizah_pearl





3 comments: