Thursday, 1 October 2015

Kenapa SHAKLEE..????


Assalamualaikum wbt..

SHAKLEE.. kenapa dgn SHAKLEE??? Hehehe.. fizah nk share kenapa fizah FALL IN LOVE with SHAKLEE..?

Semua sebab ada sorg officemate fizah nim yg sememang nya agen SHAKLEE.. kenal tu, dia bercerita la pasal SHAKLEE ni.. mula tu dengar je la.. n buat derkk je.. sblm ni ada jugak sorang kawan baik fizah ni, suh mkn supplement dr SHAKLEE.. kita ni dgr tp tetap buat derkk je..

Sapa la satu masa fizah dgr sendiri officemate nim bercerita, bg penerangan.. tp bajet x cukup biar je dulu.. ada je bajet fizah terus la amik.. tak sanggup sangat tgk muka yg teruk ni.. MALU, SEGAN, RENDAH DIRI semua ada.. yela, muka kn.. first impression mmg orang akan tgk muka kita kan..??


Fizah pun start la dengan Alfafa.. untuk resdung, jerawat.. Alhamdulillah lepas je consume dlm masa 3 minggu je memang ketara sangat perubahan nya.. ambil alfafa plus minum air masak 2-3 Liter sehari.. Ramai la duk tegur muka fizah.. mmg nampak lain, perubahan kat muka.. jerawat kecut n makin kurang.. 

Dah org duk tegur kan, kita lg la semangat..ehehe..  nak nak kn time tu tinggal dua bulan je lagi majlis kahwin fizah.. siapa yg xnak cantik kn?? Esspecilly hari bahagia kita kn.. ?? (^_^)

So, lam hati ni memang nekad la.. disiplin kn diri ambil alfafa biar cukup, kena dgn waktu.. air masak pon kena minum banyak.. satu lagi kan Alfafa nim memang buat perut kita lawas.. siapa yg ada masalah sembelit tu boleh la consume Alfafa..


Ni la Alafa Complex SHAKLEE 



Ni fizah nk share testimony dr fizah sendiri.. 

ni perubahan dalam masa 3 minggu

pic sebelah kiri tu pic sebelum fizah amik alfafa, muka yg teruk, kusam n hangus. hehe
keje sebelum ni kt site, jalan kaki je keluar n masuk..
sebelah kanan tu pic dah consume alfafa selama 3 bulan.


Selain tu, byk lg khasiat alfafa tau.. tgk pic kt bawah..



Alhamdulillah muka skrg ni dah tak macam dulu.. sesiapa nk try boleh la.. kalu tak try kita tak tahu kan? bak kata pepatah "TAK KENAL MAKA TAK CINTA".. yang penting kena consume betul betul, mkn betul2, jgn sekejap makan, sekejap tak.. 
okey ?? huhu ^_^
TQ Puan Wawa, dengan dia la fizah jumpa.. satu officemate fizah.. :)









Image result for shaklee independent distributor



"KECANTIKAN & KESIHATAN ADALAH MILIK KITA BERSAMA"
NORHAFIZAH MOHAMAD
Agen SHAKLEE area PAKA, TERENGGANU DARUL IMAN.
H/P : 014-7937312
Email : fififizah66@gmail.com

4 comments:

  1. Alhamdulillah, terbaiklah fizah.. Tahniah sebab dah pilih shaklee untuk bantu atasi masalah jerawat fizah..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilla k.wan.. tq byk support.. :)

      Delete
  2. syukur alhamdulillah..makin berseri2 fizah

    ReplyDelete