Saturday, 10 October 2015

KEGUNAAN HERBAL BLAND SHAKLEE


Assalamualaikum..

Petang ni fizah nak share pasal Herbal Bland Multi Purpose cream..

HERBA BLAND MULTIPURPOSE CREAM


HERBA BLAND diperbuat daripada bahan bahan semulajadi seperti :

  • -          Horse chestnut
  • -          Bunga yarrow
  • -          Daun sage
  • -          Rosemary

Ianya telah diuji secara klinikal untuk merawat tumit yang pecah, melembutkan kulit yang kasar seperti buku lali, siku & lutut.

Yang paling best cream ini tidak berminyak. Ia nya berangin dan bermentol. Cara pakai pun senang, hanya dengan sapu sahaja di badan, tempat tempat luka dan akan mendapat kesan yang sangat awesome.. (^_^)



KEGUNAAN NYA:

  • Ubat untuk luka
  • Hilang kan kesan parut
  • Merawat tumit pecah, melembutkan tumit kasar
  • Merawat gatal gatalpada kulit & eczema
  • Boleh dijadikan losyen harian
  • Merawat ruam, bintik bintik merah pada bayi


Herba bland ini boleh diguna oleh semua peringkat umur, tak kira lelaki ataupun perempuan, kanak kanak, bayi dan juga orang dewasa. Untuk dapatkan kulit yang halus dan lembut, boleh gunakan cream ni sebagai losyen harian.




Image result for shaklee independent distributor


Berminat?? Anda boleh la hubungi & whatsapp fizah yer.. :)

"KECANTIKAN & KESIHATAN ADALAH MILIK KITA BERSAMA"
NORHAFIZAH MOHAMAD
Agen SHAKLEE area PAKA, KERTIH, DUNGUN  TERENGGANU DARUL IMAN.
H/P : 014-7937312
Email : fififizah66@gmail.com

6 comments:

  1. selamat berhujung minggu fifi

    ReplyDelete
  2. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Ucing Nak URL ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

    ReplyDelete
  3. bagus cream ni, semua ahli keluarga boleh guna

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol tu sis..beli 1 semua leh pakai.. :)

      Delete