Thursday, 10 September 2015

" GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015 "

Assalamualaikum..



jom sama sama join..blh klik banner di ats yer.. tq  :)

PENGALAMAN PERTAMA :

Pengalaman pertama saya masa buat blogger dgn x berpengetahuan sal blogger, jd merangkak jugak la. terkial kial, tertanya tnya mcm mna nk buat itu ini.. tgk blog org lain cantik cantik. hehee. sya buat nim pn atas semangat kwn sya yg jga sorg blogger. apa yang xtahu sya tnye la dia.. kdang tu sye search ape yg sye nak.. tutorial pon byk..
minggu pertama tekial jgk mcm mne nk cri follower..
time nk post tu, cbaran jgk buat first time gne blog nim.. ehhee idea pon xde.. ari pertama tgk je blog org lain cri turial nk edit blog nk bg kemas.. cntik.
sekarang alhamdulillah la ade la kmajuan tu lm diri nim.
sekian,,




8 comments:

  1. sekarang dh jadi blogger yg aktif kan tahniah fifi..

    ReplyDelete
  2. Tahniah Fifi dan semoga berjaya hendaknya... ^_^

    ReplyDelete
  3. Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html#.VhSdM-yqqko

    Semoga Berjaya Dapat Rm200 Tu..Ahahaha

    ReplyDelete